Internationaal Skeeler & Fiets Event juli 2010 - Reisverslag uit Oude Pekela, Nederland van Vrienden van Skeelersontour - WaarBenJij.nu Internationaal Skeeler & Fiets Event juli 2010 - Reisverslag uit Oude Pekela, Nederland van Vrienden van Skeelersontour - WaarBenJij.nu

Internationaal Skeeler & Fiets Event juli 2010

Door: webmaster

Blijf op de hoogte en volg Vrienden van Skeelersontour

01 November 2009 | Nederland, Oude Pekela

Zaterdag 10 juli kunt u het eerste verslag van ons verwachten van het 1e Intern. Skeeler & Fiets Event

Hieronder het totale reisprogramma.

Zaterdag 10 juli '10 Aankomst op de camping Saint-Maurice Sur Moselle.

Ook zijn wij te volgen op:http://www.ssgdondersgoed.nl/

Zondag 11 juli ’10: Is het voor sommige van ons de echte werkelijkheid, dan is de eerste Skeelertocht. Een tocht "Rondje Grand Ballon" 117 km. Met de volgende bergen Ballon d’Alsace 1171 m. en Grand Ballon 1342 m. de hoogste van de Vogezen.

ma.12 juli ’10: Auto rit van Saint-Maurice sur Moselle naar Bourg d’Oisans rit van 460 km.
evt. fiets Alpe d’Huez 28 km. Hier verblijven we 3 dagen op de camping Le Chateau Rochetaillée

di.13 juli ’10: Alpe d’Huez op skeelers 14 km. 1100 hoogte meters.
En een dagje op bezoek bij de Tour de France, tijdens de beklimming van de Col de la Madeleinne.

wo.14 juli’10: Fietstocht La Marmotte 174 km 5000 hoogte meters. Col de La Croix de Fer 2068m. Col du Télégraphe 1570 m. Col du Galibier 2642 m. Alpe d’Huez 1880 m.

do.15 juli ’10: Auto rit Bourg d’Oisans naar Sault 191 km. 4 dagen camping.

vr.16 juli ’10: Met skeelers vanuit Sault naar de Mont Ventoux 26 km 1200 hoogte meters.

za.17 juli ’10: Rustdag, eventueel een dagje uit naar Avignon of De Gorges du Verdon.

zo.18 juli ’10: Fietstocht 139 km 3x Mont Ventoux vanuit Sault, Bedoin en Malaucene.

ma.19 juli ’10:
Auto rit van Sault naar Lausanne 403 km. 2 dagen op camping.

di.20 juli ’10: I.v.m. met de hittegolf die voorspeld is gaan we hier skeeleren, ieder op zijn eigen tempo. Rond het meer van Genéve 174 km

wo.21 juli ’10:
Auto rit van Lausanne naar Vianden 522 km. 2 dagen op de camping.

do.22 juli ’10: fietstocht Vianden 139 km.

vr.23 juli ’10: Auto rit Vianden naar Nederland 237 km. The End of the grand Adventure!

Alles is op eigen risico en kosten.

Je kunt fietsen skeeleren of wandelen of wat jezelf maar wilt.
Het is géén wedstrijd, er zal een toer tempo worden aangehouden.

• 13 Juli 2010 - 05:36

Irmgard :

allemaal heel veel sterkte vandaag,en veel plezier bij de tour .jan bedankt voor je smsjes.
    hou van jullie,

groetjes irmgard

• 29 Juli 2010 - 13:54

Vrienden Van Skeelersontour :

Namens iedereen die erbij was.
    Willen wij jullie bedanken voor de leuke reacties op deze site

Groetjes Jan en Andries